Lægerne

Basma Smaesim ( født 1965 )

Kvindelig læge, speciallæge i Almen Medicin fra Syddansk Universitet 2003. Medlem af: DSAM (Dansk Selskab for Almen Mediciner) PLO (Praktiserende Lægers Organisation)
Special interesse i hjerte-karsygdomme bl.a. blodtryk og kolesterol, psykiatri og samtaler, kvindesygdomme (gynækologi), livsstil, børnesygdomme og trivsel m.m. Deltager i forskningsprojekter og udviklingskurser.
Basma Smaesim giver akupunktur mod div. sygdom og symptomer bl.a. spændingshovedpine, træthed, hypertension, overvægt m.m.


Bent Gaardbo ( født 1962 )

Mandlig læge. Speciallæge i Almen Medicin fra Århus Universitet 2003. Medlem af DADL (Den Alm. Danske Lægeforening).
Special interesse i kirurgi, knogle-ledsygdomme, hudsygdomme, psykiatri, hjerte-karsygdomme, neurologi, børnesygdomme m.m.
Bent Gaardbo giver akupunktur mod bl.a. stress, hovedpine og muskelsmerter.

 
Findevs Fie Tamer ( Kaldenavn: Fie. Født 1964 )

Kvindelig læge, født i Tyrkiet, opvokset og uddannet cand. med. ved Aarhus Universitet i 2000. Uddannet speciallæge i almen medicin i 2011. Interesseområder: Børnefamilie, socialmedicin, psykiatri, kvindesygdomme og hudsygdomme.


Maissam Omar ( født 1981 )

Kvindelig læge, ansat som speciallægevikar. Medlem af DSAM og DADL. Færdiguddannet fra Aarhus Universitet januar 2008. Speciallæge i almenmedicin i 2019.

Christine Hornshøj Sørensen ( født 1990 )

Kvindelig KBU-læge. Christine er ansat i klinikken i 6 måneder. Christine blev færdiguddannet ved Aarhus Universitet i foråret 2018. Som nyuddannet læge har man et skiftende ansættelsesforløb i turnus både på hospitaler og i almen praksis. Forud for dette forløb, har Christine erfaring fra akutmodtagelsen i Horsens. Desuden har Christine forsket i biologiske lægemidler til gigtpatienter ved Aarhus Universitetshospital.

Karina Nørgaard Linde ( født 1989

Kvindelig KBU-læge. Karina er ansat i klinikken i 6 måneder. Karina blev færdiguddannet ved Aarhus Universitet januar 2019. Som nyuddannet læge har man et skiftende ansættelsesforløb i turnus både på hospitaler og i almen praksis. Forud for dette forløb, har Karina erfaring fra akutmodtagelsen i Horsens. Desuden har Karina forsket i knoglekvalitet og ledproteser ved Aarhus Universitetshospital.


Marie Tholstrup Philipsen ( født 1992 )

Kvindelig KBU-læge. Marie er ansat i klinikken i 6 måneder (Afbrudt af barsel). Marie blev færdiguddannet ved Aarhus Universitet i sommeren 2018. Som nyuddannet læge har man et skiftende ansættelsesforløb i turnus både på hospitaler og i almen praksis. Forud for dette forløb, har Marie erfaring fra akutmodtagelsen i Horsens. Desuden har Marie forsket i fertilitet ved Aarhus Universitet i samarbejde med Horsens Sygehus.